Petak 06.04.2012.
23:31
Vestionline

Janko: Pružio sam mu ruku, a on meni srednji prst!

 

Za malo da ga prebijem - Janko Tipsarević

Tipsarevića je sramna reakcija Štepaneka izuzetno naljutila, pa je pokušao da dobije objašnjenje od iskusnog Čeha, ali je naš stručni štab sprečio veći incident.

"Posle pet sati i 10 minuta igre prišao sam mreži da se pozdravim i pružim ruku a on mi je pokazao srednji prst i rekao mi nešto loše. Zar se tako čestita?! Nikada ranije nisam imao takvo iskustvo. To je jadno, ništa drugo", rekao je Tipsarević odmah posle pobede od 3:2.

S druge strane, Štepanek je negirao da je bilo ikakvog konflikta - "normalno sam mu pružio ruku", priznao je 'iskreni' Štepanek, ali slika ga demantuje.


Janko je imao šansu da završi meč već posle četiri seta, ali je svojim greškama, ali i odlukom sudije, dozvolio Čehu da se vrati i izjednači.

"Ne želim da zvučim arogantno, ali mislim da sam mogao da završim meč dosta ranije. U svakom setu sam imao po brejk prednosti, duboko u setovima, svaki put sam servirao i vodio, ali je on stalno pravio dramu. Da li je aut, da li je nec, svađao se sa sudijom. Sudija je oštetio i nas i njih nekoliko puta, ali on bez te drame nije mogao da funkcioniše. To me je malo omelo, ali se sve dobro završilo. Iskreno, ovo je bio jedan od mojih najlošijih mečeva za reprezentaciju, ali zahvaljujući podršci, prvo selektora, a onda i klupe, uzeli smo poen i izjednačili na 1:1", rekao je Janko.

2024 © - Vesti online