Petak 06.04.2012.
22:29
Vestionline, Beta

Vuković: Nismo odigrali dobro odbranu

Ostali smo bez pobede i Vučkovića - Veselin Vuković

Španija je pobedila Srbiju sa 30:27, u prvom meču na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

"Znali smo da ćemo biti blizu svake reprezentacije na svetu, pa tako i Španije. Velika je razlika dobiti jedan gol razlike ili izgubiti jedan. Čak smo u jednom trenutku počeli da srljamo, da pravimo dosta grešaka. Sreća da se završilo sa minus tri", rekao je Vuković.

Prema njegovim rečima, moguće je da će gol razlika odlučivati o tome ko će se plasirati na OIimpijadu.

"Potrošili smo se, izgubili Nenada Vučkovića. Nismo odigrali odbranu na nivou iz Beograda i ono čega smo se plašili, to je nekoliko lakih šuteva koje smo promašili i primili lake golove iz kontra napada", rekao je Vuković.

On je dodao da kriterijum sudija kod isključivanja nije bio "baš potpuno jednak".

"Treba da probamo da se osvežimo. Kada dođemo u hotel, biće 18 sati do tog duela. I Poljaci su se danas mučili, ali definitivno će nam biti mnogo teško. I danas smo imali periode kada nismo imali dovoljno rešenja u odbrani. Pojedini igrači nisu bili na nivou odbrane iz Beograda", rekao je Vuković.

Rukometaš Srbije Ivan Nikčević čestitao je Španiji na pobedi.

"Odigrali smo dobru i kvalitetnu utakmicu. Mislim, da su isključenja presudila na kraju da izgubimo duel. Idemo dalje. Ostale su još dve utakmice i sa dva trijumfa ostvarićemo naš cilj - plasman na Olimpijske igre u Londonu", rekao je Nikčević.

2024 © - Vesti online