Petak 06.04.2012.
18:44
Vestionline

"Da li nas čeka masakr ili pošteno suđenje"

Prvi čovek subotičkih Golubova podržava stavove FK Vojvodina nakon poraza od crno-belih, koji baš u subotu gostuju na severu Srbije u okviru 23. kola JSL.

"Scenario koji se dešavao u sredu na stadionu JNA je već viđen, jako često, i to je "mali" Spartak proživljavao više puta. Dvostruki aršini koji se primenjuju u suđenju "malim" klubovima kada igraju protiv Partizana i Zvezde dovode do toga da se pomenutim klubovima daje vetar u leđa koji je u najmanju ruku neprimeren. Drago mi je da Vojvodina kao klub iz Novog Sada ima snage da zatalasa javnost i ukaže na mulj srpskog fudbala.

Ako od brega ne vidimo planinu onda nije preostalo ništa drugo već da gledamo samo Partizan i Crvenu Zvezdu i da čekamo Jovanetića, Grujića, Obradovića da uvedu srpski fudbal u kvalifikacije za Ligu Šampiona.

Kakva je ovo liga ili kakvo je ovo takmičenje kada svi u "malom" klubu sa severa Vojvodine, i igrači i treneri i uprava, pred svaku utakmicu sa Partizanom i Zvezdom imaju noćne more i pitaju se da li ih čeka masakr, kao u 16. kolu na Marakani ili kao prošle sezone sa Partizanom, ili ipak pošteno suđenje kao što je znalo da se desi u poslenje vreme.

Apsolutno stojimo i razumemo stav Vojvodine i sigurno nećemo sedeti skrštenih ruku i gledati nastavak tiranije. Ne tako davno istih ovakvih problema i oglašavanje u javnosti imali su Jagodina, Sloboda i Hajduk. Pozivamo sve klubove da podignu svoj glas protiv ovakvog načina rad i da srpski fudbal krene putem prosperiteta.

Ako je interes srpskog fudbala i srpskih medija da se nastavi ovakvo igranje ili takmičenje gospodo izvolite i preuzmite odgovornost", stoji u saopštenju. 

2024 © - Vesti online