Četvrtak 05.04.2012.
08:00
Intimatemedicine, Vestionline

Došlo doba da se seks proba....u prirodi

Krajnje je vreme da se malo oslobodite i uradite to van kreveta...

U AUTOMOBILU

Vreme je za akciju

Dok se atmosfera ne zagreje toliko da vam za vreme seksa pod nebeskim svodom ne bude hladno - vrućem seksu se možete jednostavno prepustiti u automobilu. Jeste da je automobil kada je reč o takvim užicima uglavnom omiljen među mladima, no nema nijednog razloga zbog koga i vi, koji ste već duže vreme u ozbiljnoj vezi, ne biste na taj način obogatili svoj seksualni život.

Dok se sa svojim dragim ili dragom vraćate s izleta, s ručka ili posete rođacima - umesto kući možete vrlo lako skrenuti na neki sporedan šumski put, proplanak ili livadu i posvetite se jedno drugome. Idealno je ako u blizini nije neko šetalište pasa ili staza kojom trče rekreativci, koji bi vas mogli iznenaditi baš u najnezgodnijem trenutku. Recimo, pred sam orgazam. Ako ste na prednjem sedištu, biće vam najudobnije kada je žena gore, licem okrenuta prema muškarcu. Oni manje pokretni mogu otići na zadnje sedište, koje dopušta nešto više manevarskog prostora i "raskošnije" mogućnosti promene položaja, a lakšem će seksu veliki doprinos dati suknja, koju će ona obući umesto pantalona.

U PARKU

Ako za to postoji mogućnost, odaberite slabije posećeni park, jer sasvim je sigurno kako baš ne biste bili oduševljeni kada bi vas usred akcije zatekla neka porodica koja

Pažljivo u parku-da ne "uplašite" decu

je krenula u šetnju. Ako se strasti prepustite na klupi, ne bi bilo loše da je prekrijete ćebetom ili nečim sličnim. To će vas poštedeti izgrebanih kolena, a zasigurno će i orgazam biti udobniji i prijatniji. Mogućnosti promene položaja su beskonačne, stojeći, sedeći, ležeći, odnapred, odpozadi, odozgo, odozdo, s boka... Ukratko, prepustite se mašti i krenite u akciju.

Naravno, za seks je vrlo primereno mesto mekana trava, na kojoj ćete se osećati udobno kao na svom krevetu. Ali, ni ovde prekrivač nije na odmet, kako biste se zaštitili od kojekakvih buba i bubica, kojima obiluje svaki travnjak koji imalo drži do sebe.

U ŠUMI

Živimo u prilično šumovitoj zemlji, pa vam sigurno neće biti nimalo teško da pronađete zgodan šumarak za radosti seksa. Naravno, i kod izbora šumarka morate da obratite pažnju na njegovu posećenost, kako vam se ne bi dogodilo da ste od drugog para odvojeni samo grmićem ili deblom nekog stabla. Iznenađenja ne moraju biti prijatna.

U šumi izbegavajte preglasne izraze uzbuđenosti

Isto bi tako bilo pametno izbegavati preglasne krikove, izraze vlastite uzbuđenosti, pri čemu nije problem u tome da biste njima mogli prestrašiti stanovnike šume - razne životinje i životinjice.

Inače, šuma pruža obilje mogućnosti - ona može biti leđima naslonjena na drvo, rukama može obuhvatiti drvo a on on prodire u nju s leđa... mahovina, koja raste na nešto vlažnijim predelima šume, takođe može biti vrlo mekana i udobna podloga za seks "na ležećki". Ali ni ovde neće biti suvišan neki prekrivač, ćebe ili slično. Jer nema ovde samo borovih iglica ili suvog lišća, već i kojekakvih buba i bubica. I krpelja!

NA PLAŽI

Topli sunčevi zraci i mnogo gole kože! Što od toga može biti uzbudljivije? A plaža može biti bilo gde. Uz more, uz jezero, uz reku. Jedino što od nje tražimo je da nam pruži dovoljno intimnosti. Ako je stenovita ili kamena, dobro će vam doći neka deblja mekana podloga, koja će ublažiti posledice trenja leđa i kolena s kamenitom podlogom

Deblja podloga za stene i kamenje; pazite da pesak ne završi gde ne sme

a time ćete se i zaštititi od nastajanja modrica i kojekakvih oderotina.

Ako je plaža peščana, dobro je obratiti pažnju na to da vam sitan pesak ne dospe tamo gde ne bi trebalo. Naime, pesak na penisu vrlo je bolna pojava za oboje, a još je manje preporučljivo da vam se uvuče u vaginu.

U KAMPU

Ako ćete za svoj vikend odmor umesto hotela ili apartmana radije odabrati šator, sigurno više niste početnici u seksu među mnoštvom ljudi, jer od njih vas deli tek tanak sloj šatorskog krila. Ako je vaše omiljeno vreme predavanja strasnim poduhvatima smešteno negde u noćnim satima, pazite da pri tome ugasite bateriju ili neki drugi

Jedna od mogućnosti

izvor svetlosti, jer u protivnom će ono što radite biti dostupno komšijama. Nešto poput predstave u pozorištu senki.

Što se tiče položaja, tu ćete biti ograničeni na one nešto "niže", dakle uglavnom ležeće ili sedeće, osim ako imate ogroman šator u kome možete stajati ili skakati u vis. Ali i u tom slučaju morate biti vrlo oprezni, jer tokom seksanja u slučaju gubitka ravnoteže nećete se moći osloniti ni na šta, pa vam se lako može dogoditi da nepozvani osvanete u komšijinoj "sobi" ili van šatora.

Takođe nije loše ne smetnuti s uma kako treba da budete prilično tihi, osim ako vam je stalo do toga da cela okolina uživa u zvučnoj kulisi vaših seksualnih poduhvata.

2024 © - Vesti online