Sreda 04.04.2012.
10:19
Blic

Brzina i neiskustvo odneli dva života u Borskoj ulici

Foto:Arhiva

U istrazi udesa utvrđeno je da se mladić nije trkao sa drugim automobilom, kako se u prvom trenutku pretpostavljalo. Najverovatnije da je na semaforu u isto vreme startovao sa drugim, jačim automobilom i da su kratko vreme vozili uporedo, ali ne i da su se trkali.

Tragovi nađeni na mestu nesreće pokazuju da se “škoda” Borskom ulicom kretala brzinom većom od dozvoljene i da je kod autobuskog stajališta mladi vozač izgubio kontrolu nad volanom, posle čega je vozilo udarilo Gordanu Gavrilović i Otaševića. Nakon udarca u dvoje ljudi automobil je polomio metalni stub, a zatim se zaustavio, udarivši u betonski stub.


Vozač Miljan Grujić je u nesreći teško povređen i zadržan je na Odeljenju ortopedije Urgentnog centra. Lakše povrede je zadobila i Grujićeva saputnica Sara S, koja je ispala iz vozila. Mladi vozač inače nije poznat po problematičnom ponašanju, pa se sumnja da je nesreći doprinelo i njegovo neiskustvo, ali i želja za dokazivanjem.

Miloš bio srećan - trebalo da postane deda po prvi put; Gordana pazila bolesnog muža i dvoje dece

Dok se Grujić oporavlja u bolničkom krevetu, domove porodice Otašević i Gavrilović ispunila je tuga.

- Život je proveo na točkovima. Kao vozač cisterne prošao je celu Evropu, a poginuo je na pragu kuće. Ovih dana je bio posebno srećan jer je krajem aprila trebalo da postane deda, prvi put u životu - s bolom priča supruga Milena Otašević.


Gordana Gavrilović je, kažu komšije, poslednjih godina bila glavni oslonac porodice nakon što joj je suprug teško oboleo.


- Jedina je radila u porodici. Sve što su dosad napravili učinili su prodajući neku zemlju koju su posedovali. On ima malu penziju od 8.000 dinara i sada mora nekako da izdržava dvoje dece - navode komšije.

2024 © - Vesti online