Utorak 03.04.2012.
15:44
Vestionline

Kako je Indijka rodila jedanaestorke?

Doktori i 11 beba na okupu

Svetom se pronela vest o srećnoj Indijki koja je na svet donela 11 zdravih dečaka u jednom danu. Lekari su ovaj medicinski fenomen, navodno, komentarisali rečima da je to "dar od Boga". Tu je i fotografija medicinske ekipe koja je porodila majku i svih 11 beba. Fotografija nija nikakva montaža već je zaista napravljena u jednom indijskom porodilištu - i na njoj je 11 beba. Međutim, decu nije rodila jedna majka.

Osoblje porodilišta i bebe su fotografisani jer je tog dana bio 11.11.'11. godine, a u porodilištu se rodilo 11 beba. I to ne bilo kakvih. Sve ove bebe začete su vantelesnom oplodnjom istog dana u klinici za lečenje neplodnosti, a roditelji su izabrali dan kada će biti rođene. 

Dan kada su ove bebe rođene interesantan je i po tome što je mogao da bude najvažniji ne samo za njih i njihove roditelje, već i za celo čovečanstvo. Naime, mnogi su predviđali da će se 11.11.2011. godine desiti smak sveta, ili nešto slično tome. Međutim, još smo tu.

Što se tiče blizanačkih trudnoća rekord drži žena iz Australije koja je rodila devet beba 1971. godine. Sve bebe su umrle u roku od šest dana.  Devet beba je ponovo rođeno 1999. godine u Maleziji. One su živele svega šest sati.

2024 © - Vesti online