Petak 15.01.2010.
01:54
Vestionline, Mondo

"Spartanac" se vraća kući

Poraz "Sparte": Nikola Kovačević

Nikola Kovačević, 24-godišnji student DIF-a iz Kragujevca, samozvani "Spartanac", drugi je izbačeni takmičar iz ujedinjenog plemena Divata.

Posle Nemanje i Nikola je postao član Velikog veća, koje ima mogućnost da postavlja pitanja na Plemenskom savetu.

Novom večernjem okupljanju plemena prehodnila je borba za "crni glas" i nagrada. Crni glas je podrazumevao da ona(j) ko ga osvoji može da zabrani nekome da glasa.

A nagrada je bila - dva hamburgera i koka-kola, ali i samo tri minuta da sve to smaže.


Reakcije


Kada su napisali njegovo ime na papiru, pojedini takmičari su i orbzaložli svoju odluku. Tako mu je Dušan poručio: "Imaš gvozdenu volju, šteta što te nisam bolje upoznao, a Višnja: "Džoni, brate, nadam se da se vidimo i treći put i da se konačno izljubimo". Aca mu je rekao: "Neke stvari jednostavno ne mogu da se zaborave".

Pobedu osvaja Višnja, koja je u finalu bila uspešnija od svoje prijateljice Teje.

Došlo je vreme i za Plemenski savet. Višnja je odlučila da svoj crni glas iskoristi tako što će Dini staviti veto na glasanje. Što je sigurno, sigurno je, jer je prošli put dobila dva negativna glasa od nje.

"Ne smem više da rizikujem sa njom", rekla je Višnja kroz osmeh. Ali da se Dina ne oseća kao "crna ovca", pobrinuo se Srđan koji joj je džentlmenski dao ogrlicu za lični imunitet.Jedinstven slučaj u Survivoru - Dina niti je mogla da glasa, niti je neko za nju mogao da glasa!

Nikola je dobio najviše negativnih glasova, ali su po jedan dobili i Višnja, Njegoš i prvi put Slovenac Klemen.


U borbi je ostalo još devet takmičara.

2024 © - Vesti online