Utorak 03.04.2012.
14:14
Telegraf, Vestionline

Survajver: Ognjen i Maja imali seks na Kostariki!

Razlika u godinama im ne smeta: Ognjen i Maja Lena
 

Rukometaš Ognjen Kajganić i studentkinja Maja Lopatni Begović imali su seksualnu aferu tokom boravka na Kostariki, gde su snimali “Survajver”. Iako su mediji preneli da se njih dvoje zabavljaju i danas, prava istina je da je u pitanju bila samo afera za jednu noć, koja se dogodila u hotelu po završetku snimanja rijalitija.

- Ognjen i Maja nisu u vezi, niti se dana zabavljaju kao što pišu tabloidi, kaže izvor Telegrafa, blizak produkciji Survajvera, i dodaje:

- Njih dvoje su imali seks po završetku serijala i to u hotelu u kom su bili smešteni.

Opuštanje i proslava kraja “Survajvera” bila je prilično raskalašna za učesnike rijalitija, pa je tako Martina pokušala da smuva Andriju Miloševića, a Ava Karabatić Vladu Vuksanovića. Međutim – ostale su praznih šaka, ali su zato Ognjen i Maja završili u krevetu.

Šta ovo bi onda:

Stanija spavala na Ognjenovom ramenu!

Posle ove afere više nisu imali neke bliskije kontakte, a sada su nastavili da se druže kao sa ostalim saplemenicima, zaključuje sagovornik Telegrafa.

Inače, Ognjen Kajganić je bio u braku sa Aleksandrom Jeftanović, a nakon razvoda s njom verio se s voditeljkom Marijom Kilibardom. Povezivali su ga s mnogim atraktivnim devojkama, a između ostalih i s voditeljkom Marinom Kotevski i glumicom Milenom Marić.

2024 © - Vesti online