Utorak 03.04.2012.
11:03
Vestionline, Zurnal

Volkov: Neka se Moreira dokazuje protiv komšija

Sve­sni da su mak­si­mal­nim učin­kom u pret­hod­na če­ti­ri ko­la po­pra­vi­li tra­pa­vu for­mu s po­čet­ka se­zo­ne, cr­no-be­li če­ka­ju ri­va­la i de­li mu kom­pli­men­te.


"Jaka je Voj­vo­di­na, zvuč­na su po­ja­ča­nja sti­gla zi­mus na "Ka­ra­đor­đe", De­jan Vu­ki­će­vić je sja­jan tre­ner, ne za­bo­ra­vlja­mo da nas je taj sa­stav mu­čio, čak i do­bi­jao, mi­nu­lih se­zo­na i za­to je po­zor­nost po­dig­nu­ta na mak­si­mal­nu tač­ku", upo­zo­ra­va Vla­di­mir Vol­kov.


Kad je o po­je­din­ci­ma reč, ja­sno je da će oči pu­bli­ke bi­ti upr­te u nji­ho­vog ne­ka­da­šnjeg lju­bim­ca, Al­ma­mi­ja Mo­re­i­ru.

Za tri i po go­di­ne pro­ve­de­ne na Top­či­der­skom brdu, Por­tu­ga­lac je iz­gra­dio sta­tus kult­nog igra­ča u oči­ma na­vi­ja­ča, a Vol­kov predla­že za­ni­mljiv na­čin da ta­ko i osta­ne.

"Ako Mo­re­i­ra že­li da i da­lje bu­de le­gen­da Gro­ba­ra, ne­ka od­i­gra la­ga­no su­sret sa na­ma, da se ne za­me­ra pu­bli­ci ko­ja ga obo­ža­va. Si­gu­ran sam da bi ta­ko bio još ve­ći u nji­ho­vim oči­ma. Iskre­no mu že­lim da osta­ne do­bri sta­ri Mo­re­i­ra, asi­stent i po­en­ter, sa­mo po­sle 90 mi­nu­ta dvo­bo­ja u Hum­skoj. Uosta­lom, u po­sled­njem ko­lu igra­će pro­tiv Cr­ve­ne zve­zde, nje­mu ti me­če­vi oči­gled­no le­že, ne­ka se pro­tiv kom­ši­ja do­ka­že. Ne­mam ni­šta pro­tiv", sme­je se le­to­šnji no­vaj­li­ja iz Še­ri­fa. 

2024 © - Vesti online