Ponedeljak 02.04.2012.
08:00
S. Đurić - Vesti

Maja Nikolić: Za moju dušu

Nikada nisam bila opterećena izgledom: Maja Nikolić

- Fizička lepota je nasledna, uslovljena genima i sitnim kozmetičkim trikovima, ali nikad nisam bila opterećena izgledom. Ono što je važno, jeste da izuzetno mnogo vodim računa o ishrani. Naime, trudim se da se zdravo hranim. Obično doručkujem musli sa nekim jogurtom. Pijem mnogo čajeva i limunadu bez šećera, svaki dan - otkriva sagovornica "Vesti", Maja Nikolić, otkrivajući da uglavnom jede voće, povrće i ribu. Nije ljubitelj mesa, pa ne pati za masnoćama, a kaže da joj ovakav način ishrane pomaže da se oseća dobro.
- Svaka jača hrana opterećuje čovekov organizam. Nisu mi jasni ljudi, koji ne vode računa o svom zdravlju, jer veoma je bitno šta unosimo u organizam. Jedini porok mi je kafa. Moram da je popijem ujutro, kako bih se razbudila. Pored zdrave ishrane godinama treniram kik-boks. Treninzi su naporni i pomažu mi mnogo što se tiče kondicije, koja mi je potrebna za nastupe - priča nestašna Maja, koja nas još savetuje da i mi jednom dođemo na trening, jer je kik-boks, po njenom mišljenju odličan za zatezanje tela.


- Redovno idem i na hidromasažu, koja je savršena terapija, za dušu i telo. Posle nje sam opuštena i fenomenalno se osećam. Naravno, redovno odlazim na manikir i pedikir, jer moj posao zahteva da budem uvek sređena - kaže sagovornica "Vesti", otkrivajući nam još i to da se i ne bavi pevanjem, isto bi vodila računa o izgledu. Kaže još da je zagovornik čestih promena fizičkog izgleda...

Frizurice, parfemi


- Volim da menjam frizure, bila sam crna i plava i smeđa. Zbog čestih eksperimenata malo sam i oštetila kosu, ali moj frizer je to brzo sredio. Oporavio je i sad mi je odlična. Kod frizera idem često, opet zbog posla, jer je kosa pola lepote - priča Maja i objašnjava da i kozmetičara relativno često posećuje.


- Veoma vodim računa o licu, od čišćenja, maske, raznih masaža, pa do svega ostalog što kozmetičarka proceni da treba i da odgovara mom licu. Od 13. godine se profesionalno bavim pevanjem, pa mi je lice često pod šminkom. Iako uvek koristim najkvalitetnije proizvode, najviše volim da sam bez šminke - podseća pevačica, dodajući da ipak, privatno izbegava da se šminka.
 

Danak "teškoj" šminki - čišćenje lica


- Kad završim sa obavezama i dođem kući, a nije ni noć, a ni jutro, ma koliko bila umorna, lice dobro očistim. To ume da potraje, ali je danak "teškoj" šminki i moram da se pridržavam pravila da bih sačuvala ono što imam. Nosim sočiva, pa su mi oči posebno osetljive i zato koristim vodootpornu maks faktor ili klinik maskaru - kaže sagovornica "Vesti", Maja Nikolić.

2024 © - Vesti online