Nedelja 01.04.2012.
11:16
Alo

Andrija: Imao sam seks sa sudijom!

- Drašković je strastvenu vezu sa mladom sudinicom iz Beograda imao pre njegovog odlaska u zatvor, tokom 2010, u jeku suđenja u kojem je optužen za ubistvo, a spojio ih je njegov dobar prijatelj. Iako ne voli Palatu pravde, u koju je često dolazio zbog suđenja, Draškoviću je zapala za oko zgodna sudinica, desetak godina mlađa od njega. Nije mu smetalo što je udata i što ima decu, kao ni to što je crnka, pošto uglavnom preferira plavuše i brinete. Ni ona nije bila imuna na njegova udvaranja, pa su ubrzo uplovili u strastvenu vezu, koju su pažljivo čuvali od očiju javnosti - otkriva dobro obavešteni izvor ''Alo''.

Andrija Drašković


Drašković je svoju ljubavnicu, kako se kasnije ispostavilo, vodio u ekskluzivne restorane, a omiljeni im je bio splav restoran na beogradskom Ušću.


- Drašković je bio veoma galantan prema svojoj pratilji, a tajnu romansu je prekinuo njegov odlazak u zatvor. Ni on ni ona nisu očekivali da će biti osuđen na devet godina zatvora zbog ubistva Zvonka Plećića iz Surčina. Takođe, ona nije slutila da će okolina saznati za njen ljubavni izlet. Sada joj nije svejedno što se upustila u aferu, pošto se plaši da bi je to moglo koštati radnog mesta. Međutim, najvažnije joj da za to ne sazna njen suprug - piše beogradski list.

S druge strane, Drašković nije izdržao, pa se prijateljima pohvalio da je ''overio“ ni manje, ni više nego sudinicu koja važi za strogog delioca pravde. Prijatelji ''porotnici“ su mu čestitali na još jednoj recki, ali njihovo veselje nije dugo potrajalo, jer je Drašković u oktobru 2010. otišao u zatvor, a na slobodi bi trebalo da se najkasnije nađe krajem 2015. godine.

2024 © - Vesti online