Subota 31.03.2012.
18:58
Beta

I Đilas u poseti poljoprivrednim gazdinstvima

Ponosan na Rudarski basen Kolubara i PKB: Dragan Đilas

"Na dve firme sam lično ponosan kada su u pitanju naši rezultati u Beogradu, a to su Rudarski basen Kolubara i PKB. Ove dve firme primer su da zajednickim radom, bez obzira na stranacku pripadnost, mozemo doprineti da i državne firme posluju pozitivno", rekao je Đilas, a prenosi u saopštenju Demokratska stranka.

To se posebno odnosi na Rudarski basen Kolubara koji zapošljava oko 16 hiljada ljudi i predstavlja život Lazarevca, rekao je Đilas prilikom posete Šumskom rasadniku "Baroševac" koji se nalazi na rekultivisanim površinama Rudarskog basena Kolubara.

Đilas, koji je i gradonačelnik Beograda, posetio je i porodično poljoprivredno gazdinstvo Đurić u Rudovcima, čija firma proizvodi na tržistu jedinstven čips od jabuke. Gradonačelnik je posetio i Sportski centar Kolubara koji je dograđen i proširen terenima za brojne sportove i teretanom na otvorenom i razgovarao sa posetiocima.

Na gradsku vodovodnu mrežu pre dva dana priključen je i Dom zdravlja i apoteka u

"Pocrkaće stoka od mirisa parfema"

Stepojevcu, a uskoro ce biti prikljuceni i obližnji vrtić i pijaca, kao i ostali infrastrukturni objekti, piše u saopštenju.

U razgovoru sa mestanima Stepojevca, Dilas je porucio da se mora uciniti sve da domaćinstva u Stepojevcu i Vrbovnu, mestima sa preko 4.000 stanovnika, dobiju vodu iz gradskog vodovoda, i obećao pomoć u rešavanju ovog problema.ž

Đilas je posetio i Barajevo, gde je na platou ispred Doma kulture razgovarao sa okupljenim građanima. Lokalni izbori u Srbiji biće održani 6. maja istovremeno sa
parlamentarnim izborima.

2024 © - Vesti online