Četvrtak 14.01.2010.
16:06
Vesti

Evrosong: Brega i Emina ne putuju, Georgiev odbio!

"To apsolutno nije tačno. Novine pišu gluposti, stvarno ne mogu da verujem i ne znam odakle im takve informacije. Baš sam se iznervirala i ne mogu zaista više ništa da kažem", rekla je za "Vesti" Duška Vučinić Lučić.

Georgiev odbio ponudu


Vlado Georgiev je potvrdio da je kontaktirao sa ljudima iz RTS-a, ali da je ponudu da komponuje pesme za srpskog predstavnika na "Evrosongu" - odbio. Kako je objasnio, nije ljubitelj ovog takmičenja, ali i istakao da mu se ne dopada nov način izbora srpskog predstavnika.

Ona nije želela da kaže kada će biti saopšteno ime kompozotora koji će komponovati pesme za srpskog predstavnika na ovogodišnjem "Evrosongu".


Kako pišu beogradski mediji, posle propalih pregovora sa Vladom Georgievim, Momčilom Bajagićem Bajagom i Željkom Joksimovićem, čelnici Javnog servisa RTS-a, navodno su odlučili da angažuju Gorana Bregovića. Kako se spekuliše, kao izvođač bila bi angažovana Emina Jahović.


Međutim, u "Mjuzik star prodakšnu" čiji je vlasnik Raka Marić, menadžer Gorana Bregovaća kažu da nemaju pojma o, eventualnom, angažovanju Brege za "Evrosong", dok se Marić nije javljao na mobilini telefon.

Čuveni kompozitor, da podsetimo, sarađivao je sa Severinom Vučković na pesmi "Moja štikla" s kojom se pre četiri godine takmičila u Atini, ali nije postigla veći uspeh. Kao specijalni gost on je na "Evrosongu" u Beogradu pre tri godine održao mini koncert.



 

2024 © - Vesti online