Sreda 28.03.2012.
18:12
Vestionline, Mondo

Holivud pršti od svađa i skandala

Gde su slavni, tu su sujete, a gde su sujete tu su i svađe
 

Glumci i režiseri posle premijere filma pričaju o zanimljivim događajima sa seta, časti koju im je "taj i taj" reditelj, ukazao time što ih je pozvao da igraju u njegovom filmu, ali iza priče koje obični gledaoci mogu da vide na platnu, kriju se zanimljivije stvari...

Izazovna i seksi Megan Foks

Megan Foks je dobila "šut kartu" iz serijala "Transformers" nakon što je u jednom intervjuu reditelja Majkla Beja uporedila sa Hitlerom.

"On je kao Napoleon, želi da stvori reputaciju ludaka za sebe. Želi da bude Hitler na setu i to mu i uspeva. Zato je prava noćna mora raditi sa njim", rekla je Megan Foks i zato sada gledamo Rouzi Hantington Vajtli na velikom platnu, a ne nju...

Fej Danavej u periodu kad je snimala film "Kineska četvrt"

Pre nje, malo gore se ponela legendarna Fej Danavej koja je na lice podjednako legendarnog reditelja Romana Polanskog prosula čašu punu mokraće (?!) na setu "Kineske četvrti".

Od tada nisu sarađivali.

Jedan od najvećih holivudskih zavodnika: Džordž Kluni

Džordž Kluni se umalo pobio sa rediteljem filma "Tri kralja" Dejvidom O Raselom, nakon što je video kako reditelj maltretira statistu.

Kolega glumac Ajs Kjub je ovaj incident koji je kasnije opisao kao da su dva bika jurnula jedan na drugog, snimio telefonom.

Edvard Norton

Reditelj Toni Kej je optužio glavnog glumca ostvarenja "Američka istorija X" Edvarda Nortona optužio da je pomogao studiju "New Line Cinema" da siluje film i nazvao ga "narcisističkim diletantom", a Ketrin Hajgl je "napljuvala" film Džuda Apatoua u kojem igra "takvu kučku" u filmu "Knocked Up" da joj "jednostavno nije jasno da li je moguće da je reditelj takav seksista".

"Očajna domaćica" Nikolet Šeridan

Ne zaboravimo da je i fatalna Nikolet Šeridan, poznatija kao Idi Brit u seriji "Očajne domaćice", najpre "popila" šamar od producenta Majka Čerija, a potom je i izbačena iz serije tako što je njen lik ubijen.

2024 © - Vesti online