Četvrtak 29.03.2012.
08:00
Luxlife

Las Vegas - svetska prestonica zabave

Zbog svog sadržaja - od vrhunskih restorana, šopinga, najprestižnijih svetski poznatih brendova, najekskluzivnijih i neverovatnih hotela do uzbudljive zabave i noćnog života, Vegas je jedan od glavnih turističkih destinacija na svetu.

Suvišno je spominjati po čemu je ovaj grad najpoznatiji, ali osim velikog broja kazina, ono što najviše privlači turiste su blještava svetla sa svih strana, sjaj, muzika, najneobičnije fontane… Las Vegas bez njih ne bi bio ono što jeste - grad svetla, kiča i zabave.

Zahvaljujući dizajnerima, ova prestonica odaje utisak da tu gostuju i gradovi iz drugih delova sveta, Njujork, Pariz, Rim, Monte Karlo, Venecija.. Svaki od njih je atrakcija za sebe. Ulaskom u bilo koji od poznatih hotela na Strip ulici, ušli ste u novi svet mašte.Tu je smešten i jedan od najvećih hotela u gradu - Mandalay Bay, veštački tropska divljina u azijskom stilu.

Dakle, dok ste u Las Vegasu, istovremeno možete doživeti čaroliju više različitih gradova, malo kockanja i poneki svetski poznati šou-program, a najzanimljivije od svega, ako vam zatreba i instant venčanje, matičari rade od 0 do 24h.

Viva Las Vegas!

2024 © - Vesti online