Sreda 28.03.2012.
09:09
Beta, Pressonline

Devojka van životne opasnosti

Devojka je polomila kuk i rebra skočivši sa Kalemegdanske tvrđave
 

Devojka stara oko 18 godina skočila je juče oko 17 časova sa zidina Kalemegdana zbog, kako se pretpostavlja, ljubavnih problema.

Kako saznaje Pres, Nevena je na podlaktici imala hemijskom olovkom ispisanu poruku za dečka Nemanju. U prvi mah mislilo se da je ona pala sa visine od oko 25 metara, ali se kasnije ispostavilo da je ipak skočila sa nižeg zida, odnosno sa desetak metara visine.


Slučajni prolaznici pozvali su radnike obezbeđenja na Kalemegdanu, a potom su na mesto događaja stigle i policija i Hitna pomoć. Lekari su Nevenu zatekli na travnjaku, kako leži licem okrenuta ka zemlji.
 

- Niko nije video da li je skočila ili pala, a pored nje je bio kamen. Bila je u svesnom stanju i nije imala vidljive povrede, niti je u blizini bilo tragova krvi, ali se žalila na bolove u donjem delu leđa - rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Među ličnim stvarima nesrećne devojke bila je i sveska, na čijim koricama je napisala brojeve telefona oca i majke. Te stvari su lekari poneli kada su Nevenu M. odvezli u Urgentni centar, gde je odmah posle prijema upućena na dijagnostiku.

2024 © - Vesti online