Sreda 28.03.2012.
08:00
tportal, Vestionline

Seks kakav morate probati pre ozbiljne veze

Kako u životu treba probati sve, ili bar ono što vam je privlačno, poželjno je da ovo pravilo primenite i na vaš seksualni život. Naprosto, ukoliko ne probate nećete saznati ni da li vam odgovara.

Nemojte propustiti divlji seks sa strancem
 

Seks sa nepoznatim - Gde god da ste se sreli, na letovanju ili nekom putovanju, nemojte propustiti divlji seks sa strancem zbog kog ćete uvek sa zadovoljstvom sećati.

Nije on jedini na svetu - Mislili ste da je on onaj pravi, a slomio vam je srce i sada brinete da nikada više nećete imati tako dobar seks? Očigldeno ste zaboravili da je još puno riba u moru i kad zalečite srce, doći će neko drugi i bolji, a sa njim će se vratiti i orgazmi.

Seks sa "obdarenim" - Iskustva su različita, ali kad jednom isprobate ovako nešto i uporedite sa ostalim partnerima, znaćete da nije baš sve u veličini.

Osvetnički seks može biti jaaaaako dobar

Loš seks - Kad jednom isprobate loš seks, koji u očaju odmah potiskujete u sećanju, umećete da cenite ono što imate.

Osvetnički seks - Bilo da se svetite drugarici koja vam je ukrala dečka ili muškarcu kojeg ćete ostaviti, ali mu i pokazati šta gubi, seks iz osvete prepun ljutnje može biti žestok i odličan!

Analni seks - Pre nego što se upustite u analni seks, razmislite da li je to uopšte nešto u čemu biste mogli da uživate. Ako ste u nedoumici, za ovaj eksperiment odaberite nekog kome verujete i ko je nježan u krevetu.

Ako volite da eskperimentiše, probajte za početak poljubac sa ženom

Sa istim polom - Ne morate da idete do kraja, ali ako ste tip koji voli da eskperimentiše, probajte za početak poljupce sa ženom koja vam je privlačna. Brzo ćete znati ako želite nešto više, a ako i niste taj tip, onda ste tu dilemu rešili.

Seks sa mlađim ili starijim - Koliko puta ste čuli da je neko rekao Mlađe je slađe? Verovatno ima neke istine u tome, a to ćete najbolje potvrditi iz prve ruke. Suprotno divljem i iscrpnom seksu sa mlađim dečkom, stariji muškarac možda će vam priuštiti sasvim drugačije, pozitivno iskustvo.

2024 © - Vesti online