Sreda 28.03.2012.
04:46
Blic

Ceca uživa u povratku na scenu

Ceca: Scena - to sam ja
 

Po izlasku iz kućnog pritvora Ceca se vratila na estradnu scenu, i to koncertom koji je održan u Frankfurtu. Folk pevačica je već krenula na evropsku turneju i nastupaće svakog vikenda. U sinoćnjoj emisiji, ekskluzivnom intervjuu za srpske medije, gledaoci su videli snimke iz bekstejdža, garderobe, hotela, šopinga...
 

Pevačica nije krila uzbuđenje zbog prvog koncerta posle godinu dana, ali očigledno i zbog svoje slobode.

"Nisam nastupala više od godinu dana, od Australije 2010. godine. Jako sam se uželela scene, muzika je važan deo mog života. Kada sam na sceni, na pravom sam mestu. Vidiš da sam prezadovoljna!", rekla je Ceca.


 

Folk diva, o kojoj je Aleksandar Milić Mili koji je radio njen novi album imao samo reči hvale, i u jednom trenutku izjavio kako "nju jednostavno treba upoznati", nije želela da priča o danima koje je provela u svojoj kući u Beogradu.

On je uglavnom bila skoncentrisana na nastupe koji je čekaju, novi album, svoj odnos sa publikom, izgled..
 

Među fanovima u Frankfurtu našao se i mladi fudbaler Vujadin Savić, koji je prevalio put od Drezdena gde igra u "Dinamu", do Frankfurta, samo da bi prisustvovao koncertu omiljene pevačice.

Ceca je dodala kako ne može da izbaci iz sebe emocije koje drži u sebi godinu dana, i kako je veče u Frankfurtu bilo prelepo.

2024 © - Vesti online