Ponedeljak 26.03.2012.
12:51
Smedia

Sandra Partizan spopadala muškarce i pričala "grozote"

Mala, ispade ti nešto...za "Dobro veče"
 

Starleta Sandra Partizan šokirala je javnost! Njeno ponašanje u "parovima" je prešlo sve granice. Ali, ako je htela, uspela je da "digne prašinu"! Njeno ponašanje je bilo i više nego degutantno.

Sandra Partizan je prvo spopala Ivicu...a on se i nije baš branio
 

Osvanuli su snimci na Jutjubu koji su dokaz njenog razuzdanog ponašanja tokom pijanstva. U ovom prvom snimku ona je sela Ivici u krilo i počela da ga ljubi a on naravno nije odbio...

 

Nakon što su se izljubili i "izvatali", perverzna Sandra je počela da nudi nepristojne ponude. Ove njene izjave su još više zgrozile javnost i zgadile većinu ukućana. Ona je Ivicu hvatala za međunožje i pričala razne grozote...

 

 

Pošto što se "pošteno" izblamirala pred kamerama svojim izjavama i ponašanjem usledio je još šoknatniji trenutak. Ivica se drugom ukućaninu pravdao da Sandra nema muški polni organ. Iako drugi tvrde da je ona zapravo muškarac, Ivica je rekao da se on uverio da je ona ipak žensko... Pogledajte o čemu je reč:

 

 

Najveći blam večeri je ipak bio Sandrin pad sa stolice. Ona je toliko "tresnula" o pod da je sigurna pocrvenela od blama! Ona se baš "pošteno razbila". Nije ni čudo, s obzirom koliko je alkohola popila! Nakon svega što je radila na zabavi, ovo je definitivno vrhunac večeri:

 

2024 © - Vesti online