Ponedeljak 26.03.2012.
10:03
Kurir

Ubio se vlasnik firme "Koling"!

Foto: Ilustracija

Kako Kurir nezvanično saznaje, Zukanović je pucao sebi u glavu iz pištolja u nedovršenoj zgradi stambenog kompleksa koji njegova kompanija gradi u Ulici neznanog junaka broj 23 na Savskom vencu. Policija je na licu mesta obavila uviđaj, a telo je poslato na obdukciju u VMA. Zasad nije poznato zbog čega je digao ruku na sebe.

Zukanović se dovodio u vezu s Mirkom Marjanovićem, nekadašnjim premijerom i prvim čovekom FK "Partizan", jer je navodno preko njegove firme obavljana prodaja fudbalera.

Upravna zgrada kompanije "Koling"

Zukanović je dospeo u žižu javnosti sredinom devedesetih godina, kada je njegova kompanija učestvovala u preuzimanju 6.800 kvadrata objekata i 78 ari zemljišta "Starog mlina" u Beogradu u zamenu za 800 kvadrata stambenog prostora na periferiji grada uz dogovorenu cenu od tadašnjih milion maraka.

Njegova kompanija je više od jedne decenije gradila luksuzne stanove na Dedinju i drugim ekskluzivnim lokacijama, a spekuliše se da je mogući motiv samoubistva prvog čoveka "Kolinga" to što je u poslednje vreme zapao u velike dugove.

2024 © - Vesti online