Ponedeljak 26.03.2012.
08:00
Mondo

"Superteški" stižu na Beogradski sajam

Spremite se za Međunarodni sajam privrednih vozila i prateće opreme
 

Najveći svetski proizvođači privrednih vozila ponudiće na jubilarnom 50. sajmu "Beotrak" čitav niz premijera privrednih vozila, motora, kamiona, autobusa i lakih dostavnih vozila sa novim performansama i nadgradnjama.

Osim proizvođača velikih privrednih vozila na sajmu će se predstaviti uvoznici i distributeri lakih privrednih vozila koji predstavljaju vodeće svetske proizvođače u ovom segmentu automobilske industrije.

Učestvovaće i vodeći evropski proizvođač inovativnih autobusa Solaris bus, čiji trolejbusi, tramvaji i električni autobusi omogućavaju javni transport bez emisije štetnih gasova.

U okviru pratećeg programa Poslovno udruženje drumskih prevoznika Međunarodni transport organizovaće informativne seminare o bezbednosti saobraćaja na putevima, korišćenju digitalnih tahografa i novom pravnom okviru za prevoz tereta u međunarodnom drumskom saobraćaju.

Sajam "Beotrak 2012" biće otvoren svakog dana od 10.00 do 18.00. Cena ulaznice je 300 dinara za pojedinačne i 200 dinara za grupne posete.

2024 © - Vesti online