Subota 24.03.2012.
18:21
Vestionline

Partizan startovao pobedom u Superligi

Šampioni Srbije su u odbranu titule ušli sa dosta motiva pa meč u Hali Sportova nije bio neizvestan. Crno-beli su od prvog minuta zagospodarili reketom i njihova prednost je rasla iz minuta u minut.

Raduljica je sa 22 poena bio najefikasniji akter meča, dok su Mačvan i Anđušić ubacili po 12. U redovima Mega Vizure istakao se Milisavljević sa 17 koševa, a Bojić je postigao 11.

Meč u Hali Sportova na Novom Beogradu pratilo je oko 3200 gledalaca.

Trener Partizana Vlada Jovanović imao je samo reči hvale za igru rivala.

“Čestitao bih mom kolegi na veoma dobro obavljenom poslu i plasmanu u Superligu, sa iskusnim Milisavljevićem i ostatkom ekipe koji je veoma talentovan. Njihov talenat će se dokazati pre svega dugoročnim radom i utakmicama kao što su ove, kada će ga pretvoriti u kvalitet. Jedan od načina je da igraju protiv svojih starijih kolega, značiće im mnogo ovaj meč, kao i susreti u narednim mesecima. Čestitam im na dobro obavljenom poslu i plasmanu", rekao je strateg crno-belih.

Radnički FMP startovao Superligu pobedom

Košarkaši Radničkog FMP pobedili su danas u gostima BKK Radnički sa 78:73 (16:17, 20:18, 20:12, 22:26) u prvom kolu Superlige Srbije.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Miloš Dimić sa 31 poenom, a sledio ga je Marko Stojadinović sa 10. BKK Radnički predvodili su Aleksandar Petrović i Darko Balaban sa po 13 poena.

Utakmicu u hali Šumice u Beogradu posmatralo je oko 500 gledalaca.

2024 © - Vesti online