Petak 23.03.2012.
08:00
hair.becomegorgeous

Posvetlite kosu "prirodnim hidrogenom"

Čaj od kamilice i sok od limuna

Ovim tretmanom možete dobiti do dve nijanse svetliju kosu. Pomešajte sok od srednjeg limuna sa 750 mililitara čaja od kamilice i nanesite na mokru kosu posle pranja. Osušite kosu na suncu da biste dobili najbolje rezultate.

Rabarbara

Najbolji način da posvetlite kosu je da skuvate 30 grama iseckane rabarbare u pola litre ključale vode. Kada se prohladi, isperite kosu sa time. Ova biljka prirodno posvetljuje kosu.

Vitamin C i sok od limuna

Pomešajte tri zgnječene tablete vitamina C sa dve kašike soka od limuna. Dodajte samo malo šampona da biste dobili kompaktnu masu. Nanesite na kosu i umasirajte. Stavite najlon kesu i držite je najmanje 50 minuta. Operite kosu šamponom i uživajte u vašoj svetlijoj nijansi.

Maslinovo ulje i med

Izmešajte u činiji dve kašike maslinovog ulja sa četiri kašike meda. Ostavite da odstoji 15 minuta. Nanesite na kosu i ostavite da stoji 40 minuta, a zatim isperite mlakom vodom i operite šamponom. Ponavljajte ovaj tretman sve dok ne dobijete željenu nijansu.

Cimet

Pomešajte četiri kašike mlevenog cimeta sa dve kašike nekog regeneratora za kosu. Nanesite na kosu i stavite plastičnu kesu preko. Ostavite na glavi najmanje četiri sata ili ako možete celu noć. Isperite sa mlakom vodom i posle operite sa malo šampona. Za najbolje rezultate, tretman morate da ponovite četiri do pet puta.

Kana u prahu i kamilica

Kana nije samo za privremenu tetovažu...

Pomešajte tri kašike kane u prahu sa istom količinom suvih cvetova kamilice i malo vode.

Naprskajte na mokru kosu, stavite plastičnu kesu preko i ostavite da stoji najmanje dva sata.

Isperite sa mlakom vodom i operite šamponom.

Ponovite više puta da biste dobili željenu nijansu.

2024 © - Vesti online