Sreda 21.03.2012.
19:14
Dnevnik.hr

Policajci bacili devojčicu (5) u vrtiću na pod

Foto: Ilustracija

Direktorka Dečijeg vrtića "Izvor" Ljiljana Vukšić je ispričala kako je juče ujutru obaveštena da se nešto događa u prostoru vrtića. Kada je izašla, videla je dva mlada  policajca, koji su zadržali T.K.D. majku petogodišnje devojčice, koja se parkirala ispred ulaza u vrtić.

"Majka je parkirala ispred ulaza, svesna prekršaja i policajcima je pokušala da objasni kako nema gde drugde da parkira i da ima tešku povredu ligamenata noge i ne može da hoda. Ali, oni nisu želeli da je puste ni da na minut uđe u vrtić i ostavi dete, i potom plati kaznu za nepropisno parkiranje. U međuvremenu je stigao i njen brat I.K, otac 2,5-godišnjih blizanaca koji idu u isti vrtić. Decu je u kolicima 'parkirao' na sigurno iza ograde vrtića i stao u zaštitu sestre", ispričala je za dnevnik.hr direktorka vrtića i dodala kako se do tada već okupilo puno dece i roditelja koji su svi šokirani promatrali na koji se način policajci ophode prema roditeljima.

"Deca su vrištala i plakala, roditelji su ih molili, ja sam ih molila da ne rade to pred užasnutom decom, ali policajc nisu želeli da ih puste u vrtić. Tražili su ličnu kartu, a on ih je pitao: 'Šta sam učinio?'"

"Otac ih je molio da ga puste unutra da smiri blizance, koji su već panično vrištali, ali kada je hteo da prođe pored njih i dođe do svoje uplakane dece, oni su ga nabili uz zid, zavrnuli mu ruku i stavili mu lisice. Potom su krenuli prema njegovoj sestri, a njenu 5-godišnju ćerku su tako odgurnuli da je devojčica pala na pod. Pokušali su da stave lisice i njenoj majci, ali ostali roditelji su ih u tome sprečili", ispričala je šokirana direktorka.

2024 © - Vesti online