Sreda 21.03.2012.
16:13
Mondo

Džoni Dep i Merilin Menson u duetu

Džoni Dep i Merilin Menson
 

Pesma "You're So Vain" koju su snimili Dep i Menson, biće objavljena na pevačevom novom albumu "Born Villain". U pesmi je Džoni Dep zadužen za bubnjeve i gitaru, a Menson za vokale.

Poslušajte kako zvuči original, dok ne budemo u mogućnosti da čujemo obradu. Nadajmo se da pesma neće biti upropašćena...

Merilin je u intervjuu televiziji MTV otkrio da pesma "opisuje njihov odnos na jedan ironičan način", a najavio je i snimanje spota u kome će se njih dvojica gledati u ogledalu. Osim činjenice da su kapetan Džek i Menson snimili pesmu, interesantnija je samo činjenica da će šok roker zbog Depovog učešća na albumu morati da nastupi na rođendanu jednog desetogodišnjaka...

"Obećao sam Džonijevom sinu Džeku da ću mu pevati na rođendanu jer je i on bio u studiju dok smo vežbali i sa nama pevao", rekao je Menson ne otkrivši da li će se u pesmi čuti i glas Depovog sina.

Dep i Merilin su dugogodišnji prijatelji još od serije "21 Jump Street" u kojoj je holivudski glumac igrao jednu od glavnih uloga, a Menson bio statista, a sarađivali su i tokom snimanja filma "From Hell" u kojem se čuje Mensonova pesma "The Nobodies".

Džoniju, koji je proglašen za modnu ikonu, ovo neće biti prvi put da je u muzičkim vodama, već je sarađivao sa Alisom Kuperom, ali i sa grupom Oasis u pesmi "Fade In-Out" sa albuma "Be Here Now" iz 1997.

2024 © - Vesti online