Sreda 21.03.2012.
13:43
telegraf.rs

Ceca i JK izbegle sudski megdan

Rat diva uživo odložen je do nekog novog ročišta, a do tad ostaje im Tviter
 

Osim novinara, njihovo neodazivanje na sudski poziv razočarala je i dvojicu fanova, po jednog sa svake strane.

Sudija Božidar Vasić, koji je zamalo zakazao sledeće ročište za 14. jun, kada je Cecin rođendan, ali i Sveti Justin, slava advokata, upitao je punomočnike tužilje i tužene da li su saglasni da sudi sudija poijedinac, s obzirom da Ražnatovićeva od Karleuše, za uvrede i klevete traži odštetu od 11 miliona dinara, približno 100.000 evra.

Milionsku odštetu udovica Željka Ražnatovića Arkana traži zbog “otvorenog pisma” na fejsbuku u kojem joj je “mala od skandala” uputila pregršt uvreda.

Inače, zanimljivo je da je Karleuša, koja je nedolazak na sud pravdala bolešću dece, samo petnaestak sati pre zakazanog sudskog “obračuna” bila veoma aktivna na društvenim mrežama. Osim raporta o novim pesmama i napretku na snimanju istih, Karleuša je najavila da će joj uskoro trebati pancir zbog naslova jedne od njih.

Sa druge strane, Ražnatovićeva, koja ima tri dana da sudu dostavi dokaz o prehladi, i koja se pre samo nekoliko dana vratila sa Kipra, u petak ima suđenje u Palati pravde, po tužbi direktora FK “Mladi proleter”. Ceca bi već u subotu trebalo bi da peva u Frankfurtu, pa je neizvesno hoće li prehlada upropastiti njen prvi nastup posle osmomesečnog kućnog pritvora.

Srpske estradne dive trebalo je da se susretnu 21. marta na suđenju.

2024 © - Vesti online