Sreda 21.03.2012.
11:21
Vestionline, Press

Lazović: Ostavićemo srce na terenu

Darko Lazović

Sjajnim igrama i nesporno ogromnim potencijalom koji poseduje, Lazović se nametnuo kao lider ekipe Roberta Prosinečkog. Ovaj Čačanin priznaje da na prethodnim svojim derbijima nije bio na visini zadatka i da će se maksimalno potruditi da to ispravi večeras od 19 časova.

"Istina je da na nekim prethodnim derbijima nisam bio na visini zadatka. Verujem da ću danas biti mnogo bolji, i da će navijači biti zadovoljni mojim izdanjem. Obećavam da ću ostaviti srce na terenu", rekao je Lazović i potom sa par reči prokomentarisao večitog rivala.

"Partizan ima dobru i iskusnu ekipu, sastavljenu od odličnih pojedinaca. Ključ za pobedu moramo da pronađemo u strpljenju i maksimalnom zalaganju i koncentraciji. Ne treba da zaboravimo de se sutra igra samo prvo poluvreme i da će se finalista odlučivati u revanšu na stadionu našeg rivala. Zato je još bitnije da ostvarimo dobru zalihu, što bi bila bilo koja pobeda, kako bismo se mirnije spremili za uzvratnu utakmicu", rekao je Lazović.

Napadač Zvezde takođe ne sumnja da će mnogo mlađi i neikusniji tim u odnosu na rivala biti na visini zadatka.

"Mi smo mlad tim, sastavljen od odličnih igrača. Ne smatram da će eventualno veliki broj debitanata u našoj ekipi biti problem za našu igru. Sve su to momci koji poznaju srpski fudbal, znaju šta je derbi, i kolike i kakve benefite nosi sa sobom. Tenzija u velikom klubu kao što je Zvezda uvek postoji. Zato moramo da budemo hladne glave, i da taj pritisak kanališemo u pozitivnu energiju i ozbiljan pristup meću. Ako to uradimo i ispoštujemo zamisli stručnog štaba, ne sumnjam da ćemo ostvariti pobedu koju svi toliko želimo", kaže Lazović.

2024 © - Vesti online