Sreda 21.03.2012.
13:18
Beta

Korać: Disciplinska komisija nenaviknuta na pune tribine

"Na žalost, u utakmici sa direktnim konkurentom u borbi za opstanak nećemo imati podršku naših navijača. S druge strane, očekujem da će ova kazna delovati na mali broj neodgovornih pojedinaca koji prave neshvatljive ispade na sportskim borilištima", rekao je Korać radiju Sto plus.

Disciplinska komisija je kaznila Novi Pazar zbog nereda koje su pravili navijači tog kluba na utakmici 18. kola Super lige sa Vojvodinom, pa će ovaj superligaš sledeću utakmicu na svom terenu, protiv Javora, odigrati pred praznim tribinama.

"Novi Pazar će se maksimalno potruditi da otkloni organizacione nedostatke koji bi klub mogli ponovo da dovedu u sličnu situaciju", izjavio je Korać.

Novopazarski superligaš je kažnjen i novčano sa 500.000 dinara, dok je član stručnog štaba ove ekipe Izet Ljajić suspendovan sa naredne četiri utakmice zbog udaranja igrača Vojvodine Milovana Milovića.

Podsećamo da je Disciplinska komisija kaznila Novi Pazar i zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici 17. kola Super lige protiv Rada na Banjici, pa klub neće organizovano voditi svoje navijače na još tri naredna gostovanja. 

2024 © - Vesti online