Utorak 20.03.2012.
14:37
telegraf.rs

Pao seks u "Parovima"!

Džet set u rijalitiju na Hepi televiziji pokazao je svoje pravo lice. Ne obazirući se na komentare ostalih takmičara, Dalibor Ristić prvo je igrao izazovno sa igračicom, zatim je obletao oko nje u bazenu, simulirao vođenje ljubavi, da bi na kraju njih dvoje i završili u krevetu.

Mada je bilo ugašeno svetlo, kamere Hepi televizije snimile su Daču i Jelenu, kad su ušli u tajnu sobu, i prekrili se jorganom. Pokreti i uzdasi su ukazivali da imaju seks. Onda je Ristić zatražio da on legne na stomak, na šta je Jelena povikala:

- Ne, nemoj da me otkrivaš. Spusti jorgan!

Mladić, koji je u rijaliti ušao sa igračicom, nekoliko puta je otvarao vrata tajne sobe, ali se njih dvoje nisu odazivali.

Dok ih je gledala u bazenu kako se dodiruju, maze se, pod dejstvom više čaša vina, Alka Vuica je podržavala Daču i govorila:

- To, Dačo, šmekeru! Napred!

Strahinja Mladenović je rekao: - Ovo nije u redu zbog Mare i Cece.

Mara je na kraju zaplakala, jer je videla da se Dalibor ne doziva pameti i da je bruka pred majkom i gledoacima Hepi televizije. Ono što je uradio Dača sa igračicom, bilo je razlog žestokog sukoba Alke Vuice i njenog partnera Ivice.

- Šta ga podržavaš? – vikao je Ivica.

- Pa, mladi su, šale se. Ovo je šou! – rekla je pripita Alka.

- Šta lupetaš!? Komentarisala si dete sa pornjavom, a vidi šta radi ova dr..lja! – vikao je Ivica, a Alka je nakon toga ućutala.

2024 © - Vesti online