Sreda 21.03.2012.
08:00
Vestionline

Mic po mic do seksi izgleda

Malo veći džemper, razbarušena kosa, crveni karmin i na pola puta ste da izgledate seksu

Nabacite malo boje - Obogatite svoju uobičajeno neutralnu senku za oči sa malo intenzivnijom bojom. Na primer, kombinujte metalik zelenu olovku za oči s bež ili svetlosmeđom senkom. Caka je u tome da linija bude vrlo tanka i što bliže ivici kapka sa trepavicama, tako da izgleda više kao mala naznaka boje nego jasno vidljiv okvir oka.

Navucite broj veću jaknu - Mekana jakna od angore za jedan ili dva konfekcijska broja veća od vaše standardne veličine zavodljivo će igrati oko vašeg tela podstičući mušku maštu da zamišlja ono što se samo nazire ispod lelujavog mekanog materijala.

Izložite ramena pogledima - Majice i džemperi s čamac otvorom ili nekim drugim tipom otvora koji otkriva ramena savršeni su saveznici seksi izgleda. Ramena su deo tela koji vas nikada neće izdati: ona uvek (bez obzira na varijacije u težini) izgledaju neodoljivo privlačno i mame muškarce u vašoj blizini da ih dodirnu.

Proizvodite što više buke - Mnoštvo tankih, zlatnih ili srebrnih narukvica može u trenu dnevni poslovni izgled da pretvori u zavodljivi. Tolika količina metala koji zvecka nije nimalo praktična dok sedite za radnim stolom i kuckate po tastaturi, ali u večernjim satima je i te kako poželjna. Svetlucanje zlatnih ili srebrnih karika i lagano zveckanje pri svakom pokretu ruke zvuče i izgledaju pomalo egzotično, naglašavaju ženstvenost i deluju kao magnet na muškarce.

Duga lepršava haljina zavodljivija od mini suknje

Pustite čuperke da lepršaju - Većina muškaraca ne voli previše uštogljene i savršeno doterane frizure koje izgledaju kao da ste upravo izašli iz salona. Dakle, opustite malo kosu: napravite punđu, ali ne zaglađenu do poslednje vlasi, već labavu i s ponekim nestašnim pramenom koji leprša po vratu, obrazima ili čelu - to izgleda tako prirodno i seksi! Poprskajte kosu laganim slakom za kosu, podignite je u visoki konjski rep, zatim ga smotajte u opuštenu, ležernu punđicu i učvrstite velikim ukosnicama. Za kraj poprskajte s još malo spreja. Ako želite taj izgled da pretvorite u večernju varijantu s daškom glamura, stavite na glavu sjajnu ukrasnu traku.

Izdužena, lepršava silueta pun je pogodak - Skoro sve žene i devojke kažu da njihovi partneri najviše vole kad na sebi imaju duge, lepršave haljine ili suknje - tkanina koja lagano poigrava oko tela, a ne steže ga, telu daje ženstvenu i senzualnu siluetu koja izluđuje muškarce. Drugim rečima, ako želite da budete stvarno seksi, zaboravite na minić i nabavite što dužu i lepršaviju suknju ili haljinu.

Duboke, tamne nijanse na noktima - Odaberite tamnu nijansu neke boje s primesama crvene, poput boje šljive ili zagasito ljubičaste. I još jedan savet: isecite nokte! Neka budu kratki, uredni i negovani - duge kandže već odavno nisu in, a nisu ni seksi, pre zastrašujuće.

Ležerni naglasak na struk - Svoj seksi korset kombinujte s farmerkama koje povremeno volite da ukradete partneru. Ta kombinacija prevelikog u donjem delu i pripijenog u gornjem je vrlo zavodljiva, a bez tračka vulgarnosti.

Naparfemišite kosu - Nekoliko kapi svoga omiljenog parfema poprskajte po kosi. Svaki put kad vam neko priđe, kad vas zagrli ili vas poljubi, omamiće ga lagana nota ženstvenog i zavodljivog mirisa.


"Učipkajte" se - Čipka nikada neće izaći iz mode. Naprotiv, čini se da je iz godine u godinu sve popularnija i prisutnija na svim vrstama odevnih predmeta od haljina i košulja do cipela i pantalona. Gde god da se nađe, biće dobrodošla: ona uvek izgleda ženstveno, romantično i neodoljivo.

2024 © - Vesti online