Utorak 20.03.2012.
11:03
Alo

Plavom život u opasnosti!

Čelnici FS Gane su juče i zvanično smenili srpskog stručnjaka, nakon nekoliko dana punih neizvesnosti i traženja rešenja oko obeštećenja Stevanoviću. Anagbija je nakon odluke dao nekoliko izjava u kojima je ponižavao bivšeg šefa struke Partizana!


"Nema potrebe da nastavite priču o sudbini Stevanovića. On više nije naš selektor! Mi sada moramo da napravimo korake za bolju budućnost nacionalnog tima", galamio je na sva zvona Anagbija.


Smena nakon nezadovoljavajućih rezultata nije strašna stvar, ali pretnje da Stevanoviću niko ne garantuje bezbednost svakako jesu!

Koliko naš stručnjak trenutno živi u strahu, govori i reakcija Stevanovića koji je odmah preko advokata tražio zaštitu od Sepa Blatera lično.

"Šokirani smo i uplašeni za naše živote, jer nam je gospodin Anagbija rekao da od trenutka kada je Goran smenjen niko ne može da nam garantuje bezbednost na teritoriji Gane! Dodao je da svašta može da se desi mom klijentu i da to niko iz Saveza ne može da spreči", u dahu je govorio Stevanovićev advokat Zoran Anđić.


Ugroženi srpski državljani koji su radili u Gani, odmah su se obratili i nadležnim institucijama u toj zemlji.

"Hitno smo kontaktirali Ministarstvo policije i predsednika vlade da garantuju za bezbednost mog klijenta, jer sve što proživljava kosi se sa svim regulativama FIFA", rekao je Anđić.


Koliko je kratak put od statusa božanstva do “otvorene” mete najbolje govori primer Gorana Stevanovića. Koliko politika jedne zemlje može da upliva u sport, što je suprotno svim zakonima FIFA i UEFA, predstavlja još jednu zastrašujuću činjenicu. Ostaje nam samo da se nadamo da će Plavi u Beograd stići živ i zdrav!

2024 © - Vesti online