Ponedeljak 19.03.2012.
20:52
Vestionline, Ag.

Đoković: Čestitam Izneru i Federeru

Pljušte čestitke sa Tvitera - Novak Đoković

"Čestitam Izneru na ulasku u Top 10 i uspešnoj nedelji. Takođe, sve čestitke Rodžeru za osvajanje još jednog velikog trofeja", napisao je Đoković na svom "Tviter" profilu.

Prvi reket sveta je u polufinalu turnira izgubio od Iznera sa 2:1 u setovima i ostao bez prilike da u finalu protiv Federera brani titulu.

Švajcarac je u borbi za trofej bio bolji od Amerikanca sa 2:0 u setovima i osvojio 73. titulu u karijeri, a rekordnu četvrtu u Indijan Velsu.

U utorak počinje turnir u Majamiju, a svi nosioci, uključujući i Đokovića koji ponovo brani titulu, Federera i Iznera slobodni su u prvom kolu i na teren će tek za vikend.

Majami: Novak na Viktora u 3. kolu

 

Novak Đoković će u drugom kolu teniskog Mastersa u Majamiju igrati sa pobednikom meča u kome se sastaju Argentinac Leandro Majer i Kipranin Markos Bagdatis.

 

Prvi reket sveta će se već u trećem kolu sastati sa saigračem iz Dejvis kup reprezentacije Viktorom Troickim koji će u drugom kolu igrati sa kvalifikantom.

Novak se nalazi u istoj polovini žreba sa Rodžerom Federerom.

 

Đokovića će u projektovanom meču četvrtog kola igrati sa Špancem Felisijanom Lopesom ili Francuzom Rišarom Gaskeom, dok ga u četvrtfinalu najverovatnije čeka ili David Ferer ili Huan Martin del Potro.

 

Janko Tipsarević se nalazi u drugom delu žrebu i njegov protivnik u drugom kolu će biti bolji iz meča u kome se sastaju Argentinac David Nalbandijan i Belgijanac Stiv Darsis. U trećem kolu Janko će najverovatnije igrati sa Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovom. U eventualnoj osmini finala bi igrao sa Čehom Tomašom Berdihom, a u četvrtfinalu sa Britancem Endijem Marijem.

2024 © - Vesti online