Ponedeljak 19.03.2012.
18:43
Vestionline

Kad bogataš slavi rođendan, poznati mu igraju na plaži

Kažu da je žurka koju je ovaj milijarder napravio bila takva da su čak i pljeskavice koje su se služile koštale po 50 dolara svaka.

Plažu na kojoj su poznati igrali odbojku čuvalo je naoružano obezbeđenje, a bilo je i patrola na džet-skiju koje su sprečavale paparace da ometaju zabavu.

Žurka je trajala 4 dana, a sve u čast milijardera Ser Filip Grina koji je napunio 60. godina. A spisak poznatih gostiju imate na slici....

Doduše nisu se svi igrali: Robi Vilijams i Stivi Vonder pevali su uveče i zabavljali goste koje je služilo 120 konobara koje je Ser Filip doveo direktno iz Londona kako bi sve bilo u najboljem redu.

Samo zabavljači gostiju koštaće više od 3 miliona funti, ali kad je bal nek je maskenbal. Smeštaj zvezda u zakupljenom hotelu koštaće oko 500.000 funti.

Prve večeri specijalni gost koji je došao da zagreje atmosferu bio je Karlos Santana.

Inače, ovaj milijarder je poznat po žurkama za rođendane: za 50-i rođiš pevao mu je Rod Stjuart, a slavio ga je na Kipru, za 55-i pevao mu je Džordž Majkl na Maldivima, ali ova žurka je, po mišljenju mnogih, najbolja do sad....

2024 © - Vesti online