Ponedeljak 19.03.2012.
08:00
intimatemedicine.com.hr

8 najskupljih seksi igračaka

Neodoljiva seksi lutka
 

1. Dildo s 117 dijamanata

Trenutno najskuplje seksualno pomagalo na svetu je delo draguljarnice Mejson Viktor. Za 40.000€ (59.000 $) možete da priuštite sebi dragocen dildo, koji sadrži 18-karatni prsten posut s 117 dijamanata, glavni deo dilda je napravljen od belog zlata. Predstavnici firme Mejson Viktor su izjavili da je seksualno pomagalo oblikovano za bogate ljude, koji svoju ljubav žele da izraze na poseban način.


2. Zlatni dildo

Presvučen zlatom, luksuzan, prestižan, elegantan, lagan, gladak i s akumulatorskom baterijom. Skoro najskuplje seksualno pomagalo na svetu 10.500 $, samo pomislite koliko bi uštedeli s takvom baterijom.

3. Lutka po želji

Zahtevate lutku za seksualne užitke po vlastitoj želji - možete izabrati sve: od boje laka za nokte do oblika guze i grudi. Izaberite njenu vaginu po svom ukusu. Veće grudi će vas koštati dodatnih 850 dolara, stidne dlačice još 100. Početna cena Lutke po želji je 5.999 $.


4. Srebrne štipaljke za bradavice

Cena srebrnih štipaljki za bradavice će vas uštinuti i za novčanik osim za bradavice.  Ovo luksuzno pomagalo dolazi od prestižne marke Koko De Mer i drži cenu od 2.800 $. Uživajte u bolu, koju će vam prouzrokovati jedna od gotovo najskupljih seksualnih igračaka na svetu!

5. Vibrator s rečima Juritmiksove pesme

Poseban vibrator, načinjen od metala osmislio je Dejv Stjuart. Vibrator je ukrašen rečima pesme grupe Juritmiks, ukrašen rečima pesme “Let's Do It Again” (Ajmo još jednom) i posut s 28-karatnim crnim dijamantima. Cjena neobičnog vibratora je 2.000 $. Ali, to nije sve! Za tu cenu dobijete još i pesmu potpuno besplatno!

6. Stekleni dildo s plavim venama

Četrdeset centimetrski stekleni dildo, prožet s venama intenzivne plave boje izgleda pre kao figurica nego kao seksualno pomagalo.

Ali, može biti vaš za samo 950 $.

7. Dildo po želji

Za 995 $ možete imati dildo po vlastitoj želji! Proizvođaču pošaljete svoj crtež i oblik dilda ili vibratora, oni vam ga naprave po vašim specifikacijama. Hello Kitty vibratori više nisu u modi, priuštite nešto neobičnije i drugačije po svojoj želji i ukusu!

8. Biserne analne kuglice

Biste li svojoj dragoj ili dragom u posebnoj prilici poklonili dragocenu bisernu ogrlicu, namenjenu analnoj upotrebi? Svetlucajuće kuglice možete priuštiti za svega 430$ što je u odnosu na ostale proizvode prava sitnica.

2024 © - Vesti online