Nedelja 18.03.2012.
12:53
Alo

Ivanović ponovo opleo po Karleuši!

Vode medijski rat: Ivan Ivanović i Jelena Karleuša
 

Naime, čim je ugrabio pogodan trenutak, Ivanović je u svojoj emisiji upitao svog gosta reditelja Emira Kusturicu da li zna šta sada poznata pevačica radi, a na Emirov odgovor da ne zna, voditelj je rekao kako JK piše knjigu, i to „sa šest padeža“.


- Zamisli da zna sve padeže, onda bismo znali o kome i o čemu je knjiga - rekao je Ivan. Na šta se Kusturica nadovezao i upitao zašto je ne pozove u emisiju.
- Kako posle tebe da pozovem nju? Ona hoće uživo da ide emisija, onda će hteti i da peva, a ja ne mogu da dozvolim da dva miliona ljudi pati - istakao je voditelj, pa su tako došli do zajedničkog zaključka.

- E, pa u tom slučaju reći ćeš joj da može da dođe ukoliko otpeva dalmatinsku klapu u evropskom fazonu i to pesmu "Ča je pusta Londra kontra pustom Splitu“ - rekao je Kusturica, što je u studiju izazvalo aplauz.


Dakle, Jeca je ovim putem pozvana u emisiju, ali pod uslovom da otpeva ovu pesmu, na šta je Kusturica predložio da uz nju gost bude i Svetislav Basara "pa da tako zajedno uđu u Evropu“.


Pomenutu emisiju pratila je i prozvana pevačica, a svoj stav o ovim prozivkama iznela je na "tviteru“.


"Šta se to desilo sa muškarcima? Nekada su išli u dvoboj, a sada sede i ogovaraju žene po emisijama! Muškarci koji ogovaraju žene su pi**ice!“, napisala je JK.

2024 © - Vesti online