Subota 17.03.2012.
12:45
Vestionline, B92

Ana Ivanović: Krivo mi je...

Srpska teniserka je početkom drugog seta predala meč zbog povrede kuka.

"Jeste, i danas isto mislim da sam baš dobro igrala. Imala sam puno šansi i krivo mi je baš što sam ovako završila, zaista sam dobro igrala i vrlo sam se dobro osećala na terenu". 

"Dosta samopouzdanja sam dobila ove nedelje, i danas kad je bio veliki meč i veliki pritisak, dobro sam servirala i nisam bila nervozna. Nadam se da ova povreda nije nešto sto će dugo trajati, tako da mogu da se vratim na teren da nastavim da radim ovim tempom", rekla je Ana

U prvom setu Ivanovićeva je pokazala da je u sjajnoj formi pošto je igrala egal meč sa drugom teniserkom sveta.

"Jeste, ona je druga na svetu, imala sam dosta šansi. Dobro je servirala, iznenađena sam koliko je visoko loptica odskakala na njen servis i par puta kad sam imala šanse za brejk lopte, ona je dobro odigrala, ali bila sam rame uz rame sa njom i imala sam prilike. Krivo mi je što sam na ovaj način izgubila meč, nebitno je da li je pobeda ili poraz", rekla je srpska teniserka i objasnila zbog čega je igrala tako dobro ove nedelje u Kaliforniji.

"Imala sam dobre pripreme, ali zaista već duže vremena osećam da dobro igram ali nikako ne mogu da sastavim sve u jednom meču, ili iz meča u meč. Ove nedelje sam bila dosta opuštena i trener mi je dao dosta podrške, rekao je da nema veze, ako ne bude ove nedelje, biće sledeće, ako ne bude sledeće, biće za dve nedelje. Sa tim samopouzdanjem sam izlazila na teren i to mi je sigurno dosta pomoglo. I videla sam i rezultate i videla sam da ta igra i opućtenost daju rezultate i to je nešto što sad imam u sebi i znam i to je nešto sto hoću da donesem u buduće mečeve", rekla je Ana Ivanović.  

2024 © - Vesti online