Petak 16.03.2012.
19:07
Vestionline, Beta

"APOEL ima maksimalan poštovanje"

Butragenjo: O Barseloni ne razmišljamo

Voljom žreba u Nionu određeno je da se prvi meč četvrtine finala igra na Kipru, a španski gigant bi eventualno u finalu mogao da se sretne sa ljutim rivalom Barselonom.

"Sigurno da smo izbegli timove sa kojima nismo želeli da igramo u ovoj fazi. Ali, u fudbalu ne postoji ništa što je potpuno sigurno, to moramo da imamo na umu", rekao je Butragenjo i dodao da Apoel zaslužuje maksimalno poštovanje.

"Pogledajte šta su sve napravili, ovo je četvrtfinale i tako ćemo se i ponašati. Protivnik ima naš maksimalan respekt. Kakva Barselona, o njima ne razmišljamo, daleko je finale, čekaju nas teške prepreke", rekao je funkcioner "Merengesa".

Erotokritu: Gostovanje Real je ostvarenje sna

Predsednik APOEL-a Fivos Erotokritu rekao je posle žreba za četvrtfinale fudbalske Lige šampiona da će duel njegove ekipe i slavnog Real Madrida biti veliki izazov, ali i gozba za ljubitelje fudbala na Kipru.

"To je ostvarenje sna i veliko iskustvo za nas. To što će Real doći na Kipar će biti prava gozba za navijače. Srećni smo što se prvi duel igra u Nikoziji", kazao je Erotokritu posle izvlačenja parova u Nionu i dodao i da je srećna okolnost što APOEL igra prvi meč kod kuće jer da se prvi susret igra u Madridu, eventualni loš rezultat za nejgov tim mogao bi da pokvari atmosferu na Kipru.

2024 © - Vesti online