Petak 16.03.2012.
17:23
Vestionline, Blic

Izner: Samo spektakularna igra pomaže protiv Novaka

Teško protiv Novaka - Džon Izner

Amerikanci od 2001. godine i pobede Andrea Agasija na ovom turniru nemaju šampiona, a Izner se ne zanosi previše da će baš on doneti toliko čekani trofej.

Posle pobede nad Žilom Simonom 2:1, Izner je rekao da je do nje došao mirnom igrom, odnosno da nije želeo da, kao do sada, prečesto kritikuje sopstvenu igru tokom meča.

"Ne mislim da sam odigrao savršeno, baš kao što ni Žil nije blistao. Zato smo se toliko borili. Trener mi je rekao da prekoputa mene ne stoji Pablo Pikaso, tako da sam uspeo da pronađem rešenje protiv Simona", rekao je Izner.

On protiv Đokovića ima skor 0-2 a oba poraza doživeo je u 2010. godini. Izner tvrdi da će morati da pokaže sve što ume ukoliko želi da prođe u finale.

"Da biste pobedili Novaka, morate da odigrate spektakularan tenis. Moraću, očito, da se uzdam kao nikad na ovom turniru u svoj servis, a potom ću da pronalazim svoje šanse prilikom riterna. Biće jedan od najtežih mečeva u mojoj karijeri, jer igram protiv vodećeg na ATP turu. Imam jedan dan da smislim kako da igram", rekao je Izner.

2024 © - Vesti online