Petak 16.03.2012.
16:31
Beta

FK Novi Pazar: Kazna je previsoka, žalićemo se

"Mislimo da je kazna previsoka i sigurno ćemo se žaliti na takvu odluku. Naši navijači su najbolji i njihova podršaka nam mnogo znači, iako među njima postoji i nekolicina neodgovornih pojedinaca", rekao je portparol Redžep Korać radiju 'Sto plus'.

Disciplinska komisija FSS kaznila je juče Novopazarce zbog nesportskog ponašanja navijača tog kluba na utakmici 17. kola Super lige protiv Rada na Banjici. Beogradski prvoligaš takođe je kažnjen zbog ponašanja svojih pristalica i igraće jedan meč bez publike.

Takođe, suspendovan je i novopazarski Gradski stadion zbog loše organizacije utakmice 18. kola između Novog Pazara i Vojvodine, a konačna odluka o tom slučaju biće doneta 20. marta.

"Nadam se da posle 20. marta kazna neće biti još drastičnija i da ćemo pred prepunim tribinama dočekati naredne rivale", kazao je Korać.

Novi Pazar je u prvom delu prvenstva već bio kažnjavan zbog nesportskog ponašanja svojih navijača na utakmicama protiv Crvene zvezde u Beogradu i Radničkog 1923 na svom terenu.

Superligaš iz Novog Pazara zbog tih kazni nije organizovano vodio navijače na dva gostovanja (Metalac i Hajduk), dok je Slobodu ugostio pred praznim tribinama.

2024 © - Vesti online