Četvrtak 15.03.2012.
17:21
24sata.rs

Kako da započnete flert

Kada stupite u kontakt s nekim, nemojte svoju zainteresovanost da pokazujete tako što ćete postaviti milion pitanja i tako ga bombardovati. Imajte u vidu, da ta osoba nije došla na razgovor za posao.

Nije teško kako vam se čini
 

Kada započnete razgovor izbegavajte teme o politici i religiji, jer može da se ispostavi da osoba koja vam se sviđa ima drugačije mišljenjeod vašeg i tada ćete ući u potpuno bespotrebnu raspravu. Dok se ne upoznate, bolje pričajte o lakšim temama.


S druge strane, ako izaberete da pričate o sebi, samouverenost i svest o sopstvenom uspehu je dobra osobina, ali dok flertujete ne preterujte sa hvalisanjem i samoreklamiranjem. To može da ostavi utisak da ste nadobudna i samoživa osoba.


Jedna od dobrih osobina tokom razgovora je da slušate šta osoba koja vam se sviđa priča i učestvujte u konverzaciji. S vremena na vreme možete da primenite

Šta ''on'' primećuje kod ''nje''?

dobar trik i da suptilno u razgovor ubacite nešto što je tokom večeri ta osoba rekla.

Sigurno ćete u njenim očima biti neko ko zna da sluša što je veliki plus, a i aktivna konverzacija će učiniti i da, ako ste nervozni, odvučete pažnju od svoje nervoze.

Ukoliko želite da priđete osobi u kafiću ili izađete na sastanak na slepo, znajte da je potpuno normalno to što imate izvestan strah. Svaki razgovor može da bude vežba za sledeći put i ako nešto i pogrešite, sledeći put nećete napraviti istu grešku.

Tako da, i loše iskustvo je dobra lekcija.

Nemojte se plašiti uobičajenih fraza započinjanja razgovora tipa “dolaziš li ovde često” jer će verovatno biti simpatično i nije loše za probijanje leda.

Ako želite da proverite da li je ta osoba slobodna možete da postavite jednostavno, ali duhovito pitanje kako biste dobili potreban odgovor.

2024 © - Vesti online