Četvrtak 15.03.2012.
13:28
Borilacki-klub, Vestionline

Moguć MMA meč između Šekila O'Nila i Hosea Kanseka

Svako ko je pratio NBA zna za gorostasnog Šekila Onila. Popularni Šek inače pored košarke dugi niz godina trenira MMA, pošto smatra da mu je to što je tu naučio pomoglo u njegovoj košarkaškoj karijeri.


Hose Kanseko je bivši igrač bejzbola koji je postao poznat široj javnosti po korišćenju nedozvoljenih sredstava. Posle svoje bejzbol karijere je pokušao da pređe na boks gde nije imao previše sreće, a u svom MMA debiju protiv Hong Man Čoia je tapkao u prvoj rundi.


"Izazvao sam ga pre mnogo vremena. Ako želi da se pobije, to je rešeno. Zna gde može da me nađe. Može da bude na bilo kakvom dopingu, uopšte me ne zanima. Ja ću biti na kukuruznim pahuljicama", izjavio je NBA centar.


Kanseko je vrlo brzo odgovorio preko službenog Tvitera.


"Šekil, kako si? To sam ja, kucam ti na vrata. Otvori i nemoj da pobegneš u WC. Kontaktiraj mog menadžera Hosea Melendeza. Ja sam spreman za ples", poručio je Kanseko.


Kanseko tvrdi da ima crni pojas u karateu i tekvandou, ali to nismo mogli da vidimo kada je ulazio u ring. Osim što ovaj meč stvarno može da bude sprdnja, pitanje je ko želi da ga gleda. 

2024 © - Vesti online