Sreda 14.03.2012.
17:33
Vestionline, Blic

Grant: Iskoristili smo naše šanse!

Grant voli da pobeđuje

"Lep je osećaj kad se pobeđuje. Zadovoljan sam, dali smo dva gola, mogli smo još neki. Možemo da igramo još bolje, u prošloj utakmici smo igrali bolje, ali nismo pobedili. Ovog puta neke naše šanse smo iskoristili, protivnik je dao gol, imao još jednu veliku šansu, ali je Stojković izvanredno reagovao", rekao je Grant posle pobede na Karaburmi protiv OFK Beograda 1:2. 

Mladi Lazar Marković je zamenjen, a crno-belima očigledno nedostaju raspolođene igre Zvonimira Vukića iz jesenjeg dela sezone.

"Marković je zamenjen jer niko nema zagarantovano mesto u timu od početka do kraja meča. Vukić nije ni u prvom delu jesenjeg prvenstva igrao najbolje što može, trebalo mu je pet, šest utakmica da uđe u ritam. Trudi se, igra solidno, ali sam siguran da može bolje", smatra Grant.

Strateg OFK Beograda Branko Babić nije bio nezadovoljan porazom.

"Hteli smo da ispariramo Partizanu, nedostaje nam još malo iskustva, agresivnosti. Bilo je mnogo bolje nego protiv Jagodine, ovo je pravac kojim OFK Beograd treba da ide. Činjenica je da su se moji igrači malo opteretili pre utakmice, ali mislim da su tokom meča uvideli da mogu da igraju i protiv ekipe kao što je Partizan. Upoznajemo se još uvek, želim OFK Beograd koji dominira, to je moj način razmišljanja", rekao je Babić.

2024 © - Vesti online