Sreda 14.03.2012.
13:57
Kurir

Parovi: Nikolina devojka na ivici nervnog sloma

Ljubio je Nikola Paunović gošće na žurkama u rijalitiju "Parovi", provodio više vremena sa Strahinjom Mladenovićem nego sa svojom devojkom Sonjom Petrović, ponižavao je... I doveo je preksinoć na ivicu nervnog sloma.

Devojka Nikole Paunovića je preplakala u "Parovima", jer smatra da je on ponižava kad god stigne: Sonja Petrović (desno)
 

Počelo je bezazleno, čitanjem ličnih oglasa koje su pisali takmičari na Hepi TV. Nikola je u svom oglasu napisao da traži nekoga kome će masirati stopala, dok je devojka iz naroda u svom tekstu nudila upravo to, a oboma je bila ista šifra, "vruća čokolada".


- Preterao je - počela je da histeriše Sonja, koja je plakala i tresla se u bašti. S njom su bile Dea Tošić i Saška, koje su je tešile.

- Nije u redu. Ne mogu više da trpim ovo - jecala je devojka nekadašnjeg učesnika "Operacije Trijumf".

Nikola često "leškari" sa ostalim učesnicama


Kad je naišao Nikola, rekao je Sonji da ne glumi više i da je smešna.
 

- Kako te nije sramota?! - povikala je ona. - Jadno se ponašaš! Pola kuće ti se smeje, jer se ponašaš katastrofalno.

- Ne mogu da razgovaram s tobom. Kad se središ, pričaćemo. Pukla si, nisi normalna. Ne želim ništa da imam s tobom. I nema potrebe da glumiš, glumi mami svojoj. Neću da se svađam s tobom, jadna si i bedna! - odgovorio joj je Nikola i otišao, a Sonja je ostala da plače.

Nudili su joj lek za smirenje, ali nije ga uzela. Inače, ovo nije prvi put da Sonja ne može da izdrži Nikolino ponašanje...

2024 © - Vesti online