Utorak 13.03.2012.
11:36
Vestionline

Prosinečki: Ni reč o tituli

Međutim i pored toga, trener Robert Prosinečki čvrsto stoji na zemlji, a svojim igračima strogo je zabranio padanje u euforiju.

"I pored oprečnih mišljenja smatram i da smo protiv Spartaka odigrali dobar meč, dok smo protiv Javora nakon kiksa i rezultatskog minusa, uspeli da se podignemo i potpuno preokrenemo rezultat. Sada misli usmeravamo samo na susret sa Smederevom, nakon toga sa BSK-om, a o meču polufinala Kupa pričaćemo kada za to dođe vreme", rekao je Prosinečki za klubski sajt.

Igra iz poslednjeg meča ohrabruje sve ljubitelje crveno-belog tima, čuveno Zvezdino "proleće" je počelo da dobija svoje obrise, ali priče o osvajanju titule su zabranjena tema u Ljutice Bogdana.

"Zanima me samo rad i napredak ekipe. Umereni optimizam je poželjan zbog dobre atmosfere u ekipi i samopouzdanja, ali pričati posle samo dva odigrana kola o nečemu velikom je nedopustivo. Na početku polusezone smo postavili cilj da želimo da afirmišemo mlade igrače. Milivojević, Mladenović, Milunović i ostali, svi su oni fudbaleri velikog potencijala, i sa njima Zvezda sigurno ima budućnost", uveren je Robi koji se ne zanosi pričama o trofejima jer je prednost rivala i dalje velika.

Tema broj jedan po mišljenju Prosinečkog treba i mora da bude samo predstojeći duel sa Smederevom na Marakani.

"Ne bežimo od uloge favorita, posebno kada se uzme u obzir da igramo na našem stadionu u sjajnom ambijentu koji će bez sumnje prirediti naši navijači. Ulazimo u seriju teških mečeva, čiju kulminaciju predstavlja meč u Kupu i imamo priliku da pokažemo da smo spremni za velika dela. Verujem u svoje momke i u njihov karakter. Većina njih su reprezentativci, i kao takvi poseduju pobednički mentalitet", zaključio je Veliki Žuti.

2024 © - Vesti online