Ponedeljak 12.03.2012.
16:04
Vestionline, borolacki-klub.com

Sanja Sučević pobedila čeličnu Ukrajinku!

Održan je prvi turnir indijske promocije SFL koja planira da postane najveća organizacija u Aziji. Za prvi turnir možemo reći da je prošao solidno.


U glavnoj borbi su se sukobili džinovi Bob Sapp i James Thompson. Sapp je izgledao kao da je ušao u ovaj meč da se stvarno bori, tako da nije samo ležao i primao udarce. Čak je okrenuo Thompsona i uputio par jakih udaraca, ali pošto ga je Britanac ponovo oborio na pod izgleda je povredio koleno i morao da preda borbu.

Ono za nas najbitnije je pobeda Sanje Sučević koja je nanela prvi poraz odličnoj Ukrajinki Leni Ovčinjikovoj. U prvoj rundi obe su bile izjednačene, gde je Ukrajinka bila bolja u bacanjima, ali je Sanja odlično radila sa leđa.

U drugoj rundi je posle pokušaja poluge na ruci Lene, Sanja se odlično izvukla, dobila leđa i primorala protivnicu na predaju gušenjeme. 

Sanja Sučević je prvi kontakt sa borilačkim sportovima imala kada je počela da trenira Muai Tai, ali je i po sopstvenom priznanju postala svesna da je MMA sport budućnosti i naporno radi kako bi što više proširila spektar borilačkih veština kojima raspolaže.

2024 © - Vesti online