Ponedeljak 12.03.2012.
14:58
Vestionline, B92

Tipsarević: Ovo je najmirniji Masters od svih

"Neugodan je meč bio zato što nije bilo puno ritma. On je dobar server, i ne dozvoljava da se igraju dugi poeni. Jednostavno samo seče igru tim čestim izlascima na volej i brzim poenima. Nisam se osećao lagano na terenu, stalno je bila neka tenzija, ali 6:4, 6:2 na Mastersu na kojima mnogi drugi toliko problema imaju, mogu da kažem da sam zadovoljan", rekao je Janko.


Ulaskom u treću rundu si dostigao najveći uspeh, koji si imao i 2007 godine na ovom turniru...


"Jedan od ciljeva ove godine mi je da poboljšam svoje rezultate na Mastersima i Grand Slamovima. Voleo bih da idem dublje na tim turnirima jer tu se pravi razlika i tu su veliki problemi".


Teniseri obično kažu da je ovo jedan od najprijatnijih turnira i da se ovde uvek lepo provedu, zašto je to tako i kako se stvarno ovaj turnir razlikuje od drugih Masters turnira recimo?


"Ja mislim da je zato što je miran grad. Nema gužve u saobraćaju. Hoteli su na minut i po odavde. Nije veliko mesto kao Njujork, London ili Pariz, gde sve treba ranije da se bukira. Ima veliki broj terena što nam odgovara što se tice treninga, bez obzira što je i muški i ženski turnir. Ovo je vrlo drugačiji Masters događaj, ni jedan nije ovakav. Ovo je najmirniji Masters od svih". 

2024 © - Vesti online