Ponedeljak 12.03.2012.
09:53 >> 10:14h
Pressonline, Vestionline

Survajver: "Dokačile" se starleta i Plejboj cica

Dugo očekivani "Survajver" od večeras počinje sa emitovanjem na televiziji Prva.

Zamalo da leti perje: Aleksandra i Stanija
 

Osim što su morali da se sami bore za hranu i brane od divljih životinja, zbog konstantne gladi i nedostatka cigareta, pojedini takmičari su se žestoko svađali.
Kako Pres ekskluzivno saznaje, jedan od većih sukoba izbio je između Plejboj zečice Aleksandre Nakove i srpske starlete Stanije Dobrojević.

Naime, kao što smo već objavili, Vlada Vuksanović je i pre "Survajvera" bio sa Aleksandrom, koja se tokom puta za Kostariku smuvala i sa hrvatskim misterom

Još i ovo:

* Stanija: Nisu verovali da ću preživeti

* Ko se smuvao u novom Survajveru?

* Survajver: Tajne i pravila igre

Radovanom Stošićem. Na njihovu žalost, odmah su bili razdvojeni i nisu se sreli do kraja takmičenja, pa je to iskoristila Stanija i u toku boravka na jednom od ostrva počela da proziva Aleksandru zbog Vlade i Radovana, što je dovelo da žestoke svađe.


- Stanija je počela sa opaskama i sve je na početku izgledalo kao šala. Aleksandra je bila iziritirana i nije prihvatala takve komentare srpske starlete. Prvo su se vređale, a zatim su počele da se guraju i fizički nasrću jedna na drugu. Njihov sukob je pretio da preraste u pravu tuču, a to su zabeležile i kamere. Produkcija je morala da reaguje i diskvalifikuje ih, jer tako stoji u ugovoru - kaže za Pres izvor blizak dvema takmičarkama.

Ko su beše takmičari?

U surovim uslovima Kostarike preživljavali su Vladimir Vuksanović, Stanija Dobrojević, Jelena Maćić, Milan Gromilić, Kristina Bekvalac, Nikola Šoć, Mia Begović i njena ćerka Maja Lena Lopatni, Neven Ciganović, Ava Karabatić, Aleks Grdić, Žare Berber, Aleksandra Nakova, Sebastijan Flajs, Radovan Stošić, Ognjen Kajganić, Martina Vrbos i Marko Karadžić.

2024 © - Vesti online