Ponedeljak 12.03.2012.
10:34
Alo!

Ceca uživa sa decom na Kipru!

Prvu sliku nakon odsluženog kućnog pritvora na internet je okačila lično Ražnatovićeva s porukom: "Moja velika deca i ja!"

Ceca nije mogla da dočeka trenutak kada će otići na Kipar kod Veljka i Anastasije, koji tamo pohađaju školu: "Njena velika deca i ona"
 


- Ceca nije mogla da dočeka trenutak kada će otići na Kipar kod Veljka i Anastasije, koji tamo pohađaju školu. Kada ih je videla, nije mogla da zaustavi suze radosnice i sada koristi svaki trenutak da uživaju. Lepo je vreme, tako da se šetaju po ceo dan i uživaju u vremenu koje konačno zajedno provode - priča za Alo! dobro obavešten izvor i dodaje da Ceca oseća veliko olakšanje otkako je otišla iz Beograda.


- Prija joj to što je daleko od medija i što se ne prati svaki njen korak. Ovom slikom je želela da pokaže svojim fanovima i prijateljima koliko je srećna sada pored svoje dece - rekao je naš izvor.

Inače, po fotografiji koju je Ražnatovićeva okačila na svoj "tviter" profil, moglo bi se reći i da je nabacila koji kilogram, što je čini lepšom i svežijom. Ionako su se na internetu pojavljivali komentari da je, kada je izlazila iz kućnog pritvora na suđenja, bila previše oslabila, pa verujemo da je nova linija ne brine.

2024 © - Vesti online