Ponedeljak 12.03.2012.
08:00
Vestionline

Da li ste loši u krevetu?

Predstavljamo vam 6 pokazatelja oskudne seksualne veštine.

Muško ili žensko, svejedno - svako od nas, s vremena na vreme, ima dilemu kakav(va) je u krevetu
 

1. Manjak samopouzdanja

Ako vas muči manjak samopouzdanja, na dobrom ste putu da postanete loši u krevet. Ako ne dopuštate partneru(ki) da vas vidi golu(og), ako ne želite da vodite ljubav pored upaljenog svetla ili ne dopuštate partneru(ki) da vas dodiruje po određenim mestima - vreme je da promenite loše navike. Ako ste zadovoljni sami sobom – bićete zadovoljniji i seksom.

2. Ne izražavate svoje želje

Šta tvoje seksualne fantazije govore o tebi?

Ako ne kažete šta želite u krevetu - kako će vaš partner(ka) znati da udovolji vašim potrebama? Iako jasno izražavanje vlastitih prohteva nije nimalo jednostavno, ono je vrlo važno i potrebno. Samo ćete na taj način moći da uživate u seksu.

3. Ne znate šta želite

Možda ćete reći kako ovaj pokazatelj jednostavno ne može da bude jedan od znakova oskudne seksualne veštine. Međutim, to nije tačno. Čak i ako imate malo

Momci pažnja: Šta žene zaista žele?

 

ili nimalo iskustva, predlažemo da počnete da razmišljate o onome šta biste želeli da probate. Iako vam se to na kraju krajeva možda neće svideti, vredi probati....

 

4. Ne preuzimate kontrolu/inicijativu

Teret preuzimanja kontrole i inicijative u krevetu, ne sme uvek da padne na leđa vašeg partnera(ke). Ako ste pasivni u seksu – dosada je zagarantovana! To ne znači da ubuduće morate da budete dominantni ili agresivni. Međutim, ako s vremena na vreme preuzmete kontrolu – bićete zadovoljniji i vi i partner(ka).

5. Bojite se da probate nove stvari

Spontanost je izuzetno važna u seksualnom životu. Nemojte da se bojite da probate nove stvari! Ako vam se ne budu sviđale, otvoreno to priznajte partneru(ki) i jasno recite da ne želite da ih upražnjavate. S druge strane, ako vam se svide...eto nove zabave u krevetu.

6. Previše analizirate

Razmišljanje o stvarima koje biste voleli da isprobate u seksu je sasvim prirodna stvar, pogotovo ako ste neiskusni. Međutim, ako ste u vezi već neko vreme, ponekad je dovoljno da se samo prepustite i uživate u vezi. Nemojte previše da analizirate jer se na taj način lišavate spontanosti, a time i dobrog seksa.

Nadamo se da smo vam malo pomogli...a sve ostalo je na vama!

2024 © - Vesti online