Nedelja 11.03.2012.
14:22
Vestionline

Murinjo i Gvardiola ušli u verbalni rat

U petak je Murinjo u svom stilu komentarisao pritužbe koje na suđenje u Barseloninim utakmicama u Primeri u zadnje vreme pokazuju iz katalonskog kluba, a potom je dodao da su on i Pep Gvardiola isti tipovi.

"Nikada se ne bih poređivao sa Murinjom, a jedino nam je zajednička želja za pobedama naših ekipa. Ukoliko neko misli da smo slični, onda ja očigledno nešto radim pogrešno", poručio je trener Barselone i nastavio u istom tonu:

"Taj gospodin je stvorio određenu sliku o sebi, sliku koja govori više od hiljadu reči, a ja sigurno nikada nisam narušavao ugled svog kluba. Mi u Barseloni smo uvek bili iskreni i otvoreni za razliku od nekih", oštro je odgovorio Gvardiola.

Novinari su potom jedva dočekali kraj utakmice protiv Betisa u kojem je Real slavio sa 3:2 kako bi prgavom Portugalcu preneli Gvardioline izjave.

"Gvardiola mi se činio normalan. Ja sam sebi nisam savršen, ne skrivam vlastite greške poput nekih. Koliko god bio nesavršen, kada vidim nešto što nije u redu, ja to javno kažem, dok drugi šalju poruke preko trećih osoba i stvaraju lažnu sliku o sebi", poentirao je Murinjo.

2024 © - Vesti online